THIS PAGE IS ALSO AVAILABLE IN ENGLISHCLICK HERE.

Kaipaatko vaihtelua arkeen, janoatko uusia kokemuksia? Tule kauttamme esiintyjäksi mainoskuvauksiin!

Peanutsin casting-arkistoon etsitään jatkuvasti uusia persoonallisia kasvoja vauvasta vaariin. Listoillamme on pitkiä, lyhyitä, pyöreitä, nököneniä, hörökorvia, tatuoituja, nuoria, vanhoja – kaikenkirjavia esiintyjiä harrastelijoista ammattilaisiin. Tärkeintä on hyvä asenne, leveä hymy ja innostus esiintymiseen!

Arkistoomme voi liittyä käymällä Peanutsin avoimissa arkistokuvauksissa, joita järjestetään toimistollamme Helsingin Vallilassa pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen maanantai kello 16-18. Tällä aikavälillä paikalle voi saapua liukuvasti ilman ajanvarausta. Käynti vie aikaa noin 15-20 minuuttia, jonosta riippuen. Tarkemmat ohjeet saapumiseen löydät ”Yhteystiedot” -sivun alalaidasta. HUOM! Ilmoitamme poikkeuksista sosiaalien median kanavillamme.

Ajankohtaisen tiedon tulevista arkistokuvauksista löydät aina sekä Facebook että Instagram -sivultamme – ota ihmeessä somemme seurantaan!

LIITY ARKISTOON SÄHKÖISESTI…

Liity arkistoomme sähköisesti jo tänään casting-lomake! Varaudu liittämään tietoihisi tarkat kokotiedot sekä kolme tarkkaa valokuvaa itsestäsi. Roolitusarkistoon sopivat valokuvat vastaavat juuri tämän hetkistä lookkiasi, eli niissä näytät samalta kuin JUURI TÄNÄÄN (esim. hiusten malli ja pituus)! Ota kuvat hyvässä valossa, selkeää taustaa vasten ja varmista, että kuvat ovat tarkkoja eikä niissä ole pään yläpuolella turhaa tilaa. Kuvissa kasvojen tulee olla suoraan kameraan. Pue päällesi siniset farkut ja valkoinen toppi/t-paita, mikäli sinulta sellaiset löytyvät. Liitä mukaan:

  1. Selkeä kasvokuva: Suoraan edestä, hiukset kiinni/pois kasvoilta, hammashymy, ei turhaa tilaa pään ympärillä.
  2. Laaja puolivartalokuva: Suoraan edestä, kuva poikki puolesta reidestä/juuri käsien alapuolelta, hiukset auki, suu kiinni -hymy.
  3. Kokokuva: Suoraan edestä, ei turhaa tilaa jalkojen alla tai pään yläpuolella, hiukset auki, leveä hammashymy. Tässä kuvassa on hyvä olla myös silmälasit päässä, mikäli sellaisia käytät (muissa kuvissa ei).

Otathan kaikki kuvat suoraa edestä, jotta kehon muodot eivät vääristy.

… TAI KÄY PAIKAN PÄÄLLÄ ARKISTOKUVAUKSESSA!

Arkistokuvauksessa otamme yhteys- ja kokotietosi sekä muutamia Peanutsin mallin mukaisia valokuvia. Tämä on sinulle täysin ilmaista, eikä sido vielä mihinkään.

Olemme jokaisesta mahdollisesta kuvauksesta ja sen yksityiskohdista sinuun yhteydessä aina keikkakohtaisesti, joten päätöksen voi tehdä aina tapauskohtaisesti.

Usein rooleihin pääsee ehdolle jo pelkästään meidän ottamillamme still-kuvilla, mutta roolin niin vaatiessa saatamme kutsua myös erilliseen koekuvaukseen.

Arkistokuvat on hyvä pitää ajan tasalla käymällä arkistokuvauksessa noin kerran vuodessa tai jo aiemmin, jos ulkonäkösi muuttuu olennaisesti (esim. hiusten väri ja/tai malli). Alaikäiset kasvavat ja muuttuvat niin hurjaan tahtiin, että suosittelemme käyntiä pari kertaa vuodessa. Yhteys- tai muut tietosi voit päivittää olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse.

  • Täytä sähköinen casting-lomake täällä ja mainitse arkistokuvaukseen tullessa, että olet täyttänyt lomakkeen sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit täyttää lomakkeen paikan päällä käsin tai ladata, printata ja täyttää arkistokuvauslomakkeen ja tuoda sen mukanasi arkistokuvaukseen.
  • Pukeudu arkistokuvausta varten valkoiseen T-paitaan/toppiin ja sinisiin farkkuihin, mikäli sinulta sellaiset löytyvät.
  • Jos hiuksesi ovat pitkät, varaudu siihen, että otamme kuvia sekä hiukset auki että kiinni. Tämän vuoksi hiusten on siis hyvä olla puhtaat.
  • Kasvoilla voi olla kevyt, luonnollinen meikki, mutta ei voimakkaan värisiä huulipunia tai kovin tummaa silmämeikkiä. Luonnollisuus on plussaa, jotta näemme, miltä oikeasti näytät!
  • Vetreytä suupielet valmiiksi, sillä kuvissamme hymy on valttia.
  • Käynti meille tapahtuu taloyhtiön sisäpihan kautta; katso vielä kartta ja saapumisohje yhteystiedoistamme, niin löydät varmasti perille!

Nähdään arkistokuvauksessa! 🙂