Esiintyjäksi mainoskuvauksiin

Kaipaatko vaihtelua arkeen ja uusia kokemuksia? Tule esiintyjäksi mainoskuvauksiin!

Peanutsin casting-arkistoon etsitään jatkuvasti uusia persoonallisia kasvoja vauvasta vaariin. Listoillamme on pitkiä, pätkiä, pulleita, pajunvitsoja, nököneniä, hörökorvia, tatuoituja, nuoria, vanhoja ja kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on hyvä asenne, hymy ja kiinnostus esiintymiseen!

Arkistoomme pääsee käymällä Peanutsin avoimessa arkistokuvauksessa, joita järjestetään toimistollamme Helsingin Vallilassa pääsääntöisesti parillisten viikkojen maanantaisin klo 16-18. Tällä aikavälillä paikalle voi saapua liukuvasti ilman ajanvarausta. Käynti vie aikaa noin 15-20 minuuttia, jonosta riippuen.

Ajankohtainen tieto arkistokuvauspäivistä löytyy aina Facebook-sivultamme, joka kannattaakin ottaa seuraukseen!

Arkistokuvauksessa otamme yhteys- ja kokotietosi, sekä muutamia valokuvia. Tämä on sinulle täysin ilmaista, eikä sido vielä mihinkään.
Olemme jokaisesta mahdollisesta kuvauksesta ja sen yksityiskohdista sinuun yhteydessä aina keikkakohtaisesti.

Usein rooleihin pääsee ehdolle jo pelkillä ottamillamme still-kuvilla, mutta roolin niin vaatiessa saatamme kutsua myös erilliseen koekuvaukseen.

Arkistokuvat on hyvä pitää ajan tasalla käymällä arkistokuvauksessa noin kerran vuodessa tai jo aiemmin, jos ulkonäkösi jotenkin muuttuu (esim. hiusten väri ja/tai malli). Alaikäiset kasvavat ja muuttuvat niin nopeaan tahtiin, että suosittelemme käyntiä pari kertaa vuodessa. Yhteys- tai muut tietosi voit päivittää olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse.

ARKISTOKUVAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN

  • Lataa, printtaa ja täytä oheinen arkistokuvauslomake ja tuo se mukanasi arkistokuvaukseen. Halutessasi voit täyttää sen myös paikan päällä.
  • Vaihtoehtoisesti voit täyttää nettilomakkeen täällä.
  • Pukeudu arkistokuvausta varten valkoiseen T-paitaan/toppiin ja sinisiin farkkuihin, mikäli sinulta sellaiset löytyvät.
  • Jos hiuksesi ovat pitkät, varaudu siihen, että otamme kuvia sekä hiukset auki että kiinni. Hiusten on siis hyvä olla puhtaat.
  • Naisilla voi olla kevyt meikki, mutta ei mielellään voimakkaan värisiä huulipunia tai kovin tummaa silmämeikkiä. Luonnollisuus on plussaa, jotta näemme, miltä näytät!
  • Vetreytä suupielet valmiiksi, sillä kuvissamme hymy on valttia.
  • Käynti meille tapahtuu taloyhtiön sisäpihan kautta; Katso vielä kartta ja saapumisohje yhteystiedoistamme, niin löydät varmasti perille!

Nähdään arkistokuvauksessa! 🙂